Aquelles entitats o institucions de ciutats membres de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), com és el cas de Barcelona, que estiguin interessades en presentar alguna experiència o projecte concret durant el Congrés poden presentar les seves propostes fins al proper 30 de març.

Els projectes que es presentin han d’estar relacionats amb els tres eixos del congrés: Creativitat (la ciutat com a espai d’innovació i creativitat), Participació i compromís ciutadà (la ciutat com a espai de convivència, diàleg i relació), i Inclusió com a dret (la ciutat com a promotora de benestar i oportunitats vitals). Les experiències seleccionades es presentaran en el propi Congrés i la resta s’inclouran en la documentació que s’entregarà a tots els participants.

L’esdeveniment s’organitza cada dos anys i l’acull una de les ciutats membres de l’AICE, que enguany celebra el seu 20è aniversari. Aquest any hi haurà persones representants de més de 446 ciutats de 36 països agrupades en el marc de l’AICE, i es preveu que hi participin entre 1.000 i 1.500 persones.

Web del Congrés: http://iaec2014.bcn.cat