El 20 de novembre del 1964, uns 300 enllaços sindicals i treballadors i treballadores de diferents sectors de la producció, acollits per mossèn Vidal als locals parroquials de l’església de Sant Medir, al barri de la Bordeta de Sants, van constituir la Comissió Obrera Central de Barcelona. Posteriorment, es va aprovar una plataforma reivindicativa on es reclamaven millores salarials, la llibertat sindical i el dret de vaga.

El projecte “CCOO, 50 anys construint presents i futurs” s’articula a través d’un conjunt d’activitats al voltant del 20 de novembre del 2014, com a data simbòlica de la seva fundació, que tindran lloc a la ciutat de Barcelona. Posteriorment, es portaran a terme diverses activitats per tot Catalunya, que s’estendran fins al mes de maig del 2015, moment en el qual es farà la cloenda dels actes commemoratius, amb la celebració de la festa de l’1 de Maig.

Comissions Obreres forma part del Consell de Ciutat des de la seva creació l’any 2004.

Mes informació: www.ccoo.cat