PIMEC constata que enguany les pimes catalanes s’han presentat més als Premis Pimes respecte als darrers anys, en què havia vist disminuït el nombre d’empreses participants, a causa de la crisi i de la greu situació per la qual passen les empreses.

El jurat dels premis es va reunir el passat 7 de maig per estudiar les 74 candidatures presentades, provinents de 63 empreses. Els Premis Pimes compten amb 4 modalitats: pime més competitiva, amb categoria de micro, petita i mitjana empresa; comerç més competitiu; premi Fundació PIMEC als valors d’empresa i premi a la qualitat lingüística en el món empresarial. El 54% de les candidatures que opten als premis ho són per la categoria de pime més competitiva; un 20%, per la de valors d’empresa; un 15%, opten a la de comerç més competitiu; i un 11%, a la de qualitat lingüística en el món empresarial.

Els Premis Pimes 2014 es lliuraran el 8 de juliol, juntament amb altres guardons com el Premi al millor treball periodístic en temes econòmics, el Reconeixement en el comerç, el Premi a l’experiència de col·laboració empresa-formació professional, el Premi a la diplomàcia empresarial i el Premi a la millor estratègia empresarial a través de la innovació i la internacionalització.