El número del mes de juny de la revista editada per la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB), dedica el seu dossier central al zoo i al debat que generen aquest tipus d’instal·lacions entre el sector mediambiental i animalista de la ciutat. També es fa un repàs al seu manteniment, i finalment al seu encaix al parc de la Ciutadella.

D’altra banda, la revista dedica un espai preferent als darrers temes de més actualitat ciutadana: Can Vies, el Casal de barri de Sant Andreu i la Federació d’Entitats de l’harmonia, la gestió cívica i el debat sobre les normes de participació i funcionament dels districtes, entre d’altres. 

També destaquen altres seccions habituals en què es repassen els debats i reivindicacions que s’estan produint als diferents barris de la ciutat per part del moviment veïnal i d’altres plataformes ciutadanes.