ECOM, amb una experiència de més de 20 anys en l’àmbit de la integració laboral de persones amb discapacitat física en el mercat de treball, ha llençat el Servei d’integració Laboral “SIL ECOM Barcelona“, amb l’objectiu de donar un servei de proximitat a la nostra ciutat a les persones amb discapacitat física que estan en situació de recerca de feina, gràcies a una col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu és millorar l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat física i promoure la seva inserció sociolaboral. S’ofereix orientació, assessorament i acompanyament en el procés de recerca de feina, per tal de fomentar l’autonomia personal i participació activa a la societat.

Paral·lelament, s’estableixen contactes amb el teixit empresarial, realitzant una tasca d’intermediació i sensibilització amb l’objectiu d’afavorir la generació de llocs de treball per al col·lectiu i la seva ocupació al mercat ordinari de treball.