És la segona edició d’aquest tipus de plenari on el Consell presenta a l’Alcalde com veu la ciutat entorn a quatre grans eixos: Cultura i educació, Polítiques socials i Ciutadania, Empresa i Ocupació i Espai públic i mobilitat i l’Alcalde respon en base a aquesta presentació. Enguany el Consell ha anat un pas més enllà i també ha establert les prioritats pressupostàries que considera necessàries per poder aconseguir la visió de ciutat presentada. En paraules de l’Alcalde de Barcelona “Avui vinc a escoltar el que el Consell de Ciutat em ve a dir, jo vull saber com vosaltres veieu Barcelona, perquè és junts que l’hem de tirar endavant“. L’informe es va aprovar per unanimitat.

Posteriorment es van aprovar tres declaracions sobre Turisme, sobre el centre d’Internament d’Estrangers i també una Declaració de suport a la proposició aprovada el passat setembre al Consell Municipal en suport al 9N. Les Declaracions es van aprovar sense cap vot en contra, en el cas de la Declaració del Centre d’Internament d’Estrangers, amb una abstenció.

Tant la Declaració del Turisme, com la del Centre d’Internament d’Estrangers seran elevades al Consell Municipal, en atribució de les competències que té el Consell de Ciutat i que li venen atorgades per la Carta Municipal.

Més informació i documents