L’Associació d’Amics de la UAB organitza la seva tradicional festa anual el dia 20 de novembre a la UAB Casa Convalescència (Sant Antoni Maria Claret, 171, Barcelona). L’acte comptarà amb les intervencions institucionals d’Albert Sòria, president de l’Associació d’Amics de la UAB; Gabriel Masfurroll, president del Consell Social; i Ferran Sancho, rector de la UAB.

Enguany, rebran el premi Amic dels Amics Teresa Eulàlia Calzada, directora de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB entre 1988 i 1994; Manel Pousa, sacerdot i president de la Fundació Pare Manel; i Josep Maria Vegara, catedràtic emèrit d’anàlisi econòmica de la UAB.

El Premi Universitat-Societat, concedit pel Consell Social de la UAB, recau enguany en Josep Oliu, doctor en Economia i president del Banc Sabadell.

El grup Dones i Drets de la UAB, dirigit per la doctora Francesca Puigpelat, rep el premi Col·lectiu UAB per la seva tasca: “Promoure l’ensenyament no sexista del dret, desenvolupar els drets de les dones, aprofundir en els drets de les dones mitjançant la recerca, i col·laborar amb projectes i activitats conjuntes sobre aquest tema.”

Durant l’acte es lliuren també els diplomes als premis extraordinaris de doctorat atorgats el curs 2013-2014.

Més informació: Associació d’Amics de la UAB