El jurat ha decidit premiar a l’entitat ActivaMent Catalunya Associació en la modalitat d’internet; a l’associació Ruido Photo en la modalitat de televisió; a la Fundació Joia i al periodista Toni Sust se’ls ha atorgat un premi ex aequo en la modalitat de premsa. El premi en la modalitat de radio ha quedat desert.

El jurat dels premis també ha decidit atorgar dos mencions especials en la modalitat d’Internet i televisió: la d’internet a l’Associació Benestar i Desenvolupament, i la de Televisió ha estat per a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.

Durant el transcurs de l’acte va tenir lloc l’actuació del grup Voces, protagonistes del programa de TV3 “Actua: Voces” que en l’edició de l’any passat van ser guanyadors de la menció especial en modalitat de televisió.

Aquest guardó, que va néixer l’any 1993, vol reconèixer i fomentar el periodisme social, cívic, responsable i compromès amb una millor informació i tractament dels problemes socials a la ciutat. Aquests premis han promogut una major presència de la informació social als diferents mitjans de comunicació, des de mirades reflexives, crítiques i responsables, que contribueixen a crear opinió sobre les grans qüestions que susciten debat social a la ciutat.