El Pla inclou 79 accions concretes, pensades per fer més visible la feina de les 6.000 associacions reconegudes que existeixen a la ciutat, crear nous espais de relació amb l’administració i millorar l’eficiència i la transparència del seu finançament. 

En la presentació del pla, el primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn, va fer un reconeixement a les associacions per la seva tasca a favor de la cohesió social i territorial, per vehicular els compromisos col·lectius des de diferents vessants i per esdevenir un exemple de la vitalitat de la societat barcelonina i catalana. 

El Pla de Suport a les Associacions ha estat elaborat conjuntament amb les entitats de la ciutat, amb l’objectiu que sigui el marc de referència per reforçar i visibilitzar les polítiques col·laboratives entre l’Ajuntament i el teixit associatiu.

El Pla es desenvolupa en quatre àmbits estratègics:

  • Coneixement ampliat
  • Espais per a la ciutadania
  • Comunicació efectiva 
  • Finançament eficient

Més informació al web del Consell Municipal d’Associacions de Barcelona (CMAB) 
Consulteu la mesura del pla de suport