Aquest any el fòrum ha dut per nom Societat i felicitat: L’empremta associativa en les persones i les comunitats. L’obertura del fòrum la va fer l’aleshores Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme, Carles Agustí i el Director General d’Acció Cívica i comunitària de la Generalitat de Catalunya, Ramon Terrasa. La cloenda va anar a càrrec del Sr. Pau Gonzalez, Vicepresident del Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i del Sr. Enric Francès, Vicepresident del CMEB.

Durant els dos dies van tenir lloc dues taules rodones, la primera: Associacionisme un valor en alça i la segona: Personal i transferible, que van servir per reflexionar sobre el paper de l’associacionisme per a configurar les característiques d’un territori i de les persones que hi viuen i, al mateix temps, per ajudar a construir felicitat i benestar individual i col·lectiu.

Més informació