La UAB va introduir-se en el món dels MOOCs a parti del seu pla director, on s’estableix la voluntat de transferència de coneixements científics, tecnològics, culturals i formatius mitjançant una docència de qualitat i amb una clara vocació internacional.

En aquest marc, la UAB considera que els MOOC són una via per assolir aquests objectius, i en conseqüència, un cop analitzades les diferents alternatives, va optar per entrar a la plataforma Coursera, plataforma en la qual està present des de març de 2013. En el poc més d’un any de recorregut, l’Autònoma s’ha convertit en una referència dins el món MOOC estatal i europeu. Cal destacar que és la única universitat pública de l’Estat que està dins aquesta plataforma, on es troben referents mundials com Stanford, Princeton, Caltech o Yale per posar alguns exemples. Són més de 100.000 els estudiants que s’han interessat pels cursos de la UAB a Coursera.

Consultar l’oferta de cursos