En l’edició d’enguany, el Premi en la categoria de ràdio ha estat per a l’Associació Catalana per la Integració d’Homosexuals, Transexuals i Intersexuals Immigrants (ACATHI) pel programa Diversitats, emès a Ràdio
Trinijove. El jurat ha valorat “la combinació d’activisme, actualitat i capacitat de divulgació del programa, així com el mèrit de tirar endavant aquesta aposta amb pocs mitjans”.

En televisió, el guanyador ha estat el programa Info K: Especial refugiats. El jurat n’ha destacat “el rigor, la claredat i la pedagogia, així com el fet de fer propera una realitat tan complexa als infants”.

El premi de premsa ha estat per al dossier “Nens i nenes o com educar en la diferència”, publicat per El Diari de l’Educació, per “la qualitat i la profunditat amb què s’aborda la temàtica, així com l’àmplia representació d’experts que hi aporten la seva visió des de diferents disciplines”.

Per acabar, en la categoria d’internet el guanyador ha estat la televisió en línia TEBVist, perquè és “una aposta valenta per part d’una entitat social fer una televisió en línia, i és un bon producte comunicatiu fet amb pocs mitjans i amb una molt bona evolució”.