Actualment s’està portant a terme el procés d’elecció i constitució de l’esmentat consell i, en concret, fins el dia 31 de març estarà obert el període per a presentar candidatures per formar part dels representants associatius sectorials del Consell Municipal Turisme i Ciutat.

Totes aquelles entitats que no estiguin inscrites al Fitxer General d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Barcelona i que vulguin optar a formar-ne part del Consell, hauran d’inscriure’s abans del dia 15 de març.

Trobareu tota la informació sobre el procés i el formulari per presentar la vostra candidatura seguint aquest enllaç: http://turismeiciutat.bcnparticipa.cat

El Plenari de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar a principis d’any el reglament d’aquest Consell, el nou espai estable de participació i diàleg amb la ciutadania i el conjunt d’agents implicats en l’àmbit de les polítiques i estratègies sobre el turisme a la ciutat.