L’han creat un grup d’estudiants de grau superior format per nois i noies i planteja com a principals accions la realització de tallers de prevenció i sensibilització a 15 centres educatius d’ESO de la ciutat. 

El projecte guanyador ha estat seleccionat entre 21 propostes que s’han presentat a la convocatòria d’aquest any, centrades enguany a “crear xarxes per la justícia de gènere”. 

Durant l’edició dels premis d’aquest any han estat reconeguts amb una menció especial dos projectes més: “Nusos” i “Migròctones”. El primer planteja l’organització d’unes jornades de treball obertes als col·lectius que lluiten contra la violència masclista, en favor dels drets LGTBI. El segon s’adreça a tot tipus de dones i planteja la realització d’unes jornades a partir dels temes d’interès que plantegin elles.

El públic assistent a l’entrega de premis ha pogut votar el seu projecte preferit, en unes urnes situades a l’entrada principal del Born Centre Cultural. El guanyador del premi del públic ha estat el projecte “Migròctones”.