El Plenari del CMBS així ho va acordar per unanimitat.

En la seva intervenció, Crespo va manifestar la seva voluntat de representar el CMBS des del diàleg sincer i constructiu amb el govern municipal, amb la vocació que el Consell estigui atent a les necessitats de la ciutadania, especialment les d’aquells col·lectius més vulnerables, lluitant contra les desigualtats socials i entenent l’acció social a partir de les necessitats i demandes de les persones i la defensa dels seus drets.

En el Plenari es va debatre el pla de treball d’aquests grups i va constatar la necessitat de crear-ne de nous per abordar qüestions com l’atenció sociosanitària a la gent gran o l’equitat de gènere i la interseccionalitat. Es va fer balanç també de la participació en el procés d’elaboració del PAM, en què més de 100 persones vinculades al CMBS han fet més de 200 aportacions.