On es van escollir a les entitats que formaran el Secretariat i la seva presidència, l’Oriol Nicolau de Minyons Escoltes i Guies, que pren el relleu a la Maria Hernández, de l’Associació Sin vergüenza.

A més del canvi de presidència, hi han hagut més moviments a la configuració del nou Secretariat, associacions que s’incorporen a l’òrgan de govern del CJB, i d’altres que finalitzen el seu mandat.

Durant l’acte es van presentar diverses resolucions redactades i exposades per les entitats dels Grups de Treball del CJB.

L’Assemblea va finalitzar amb un acte públic, obert a tothom, que va comptar amb la intervenció de la Tinent d’Alcaldessa de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz i amb un espai on la ja expresidenta Maria Hernández es va acomiadar de totes les entitats i persones presents a l’acte i donant pas a unes paraules del nou president, l’Oriol Nicolau.