La cloenda de l’Assemblea 2016 de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, que enguany celebra el desè aniversari ja reuneix 632 organitzacions, entitats, col·legis professionals, universitats, empreses i institucions que treballen en xarxa a la ciutat en l’àmbit de la inclusió.

L’objectiu és de coordinar recursos, generar sinergies, compartir informació i bones pràctiques i crear nous espais de treball compartit. Amb aquesta finalitat es van dissenyar les xarxes d’acció específiques, que han anat creixent al llarg dels darrers anys.

L’alcaldessa, ha apostat per continuar enfortint l’Acord i “impulsar programes innovadors que reverteixin les causes estructurals de la desigualtat i per fer una ciutat més justa, més amable i més inclusiva és una tasca col·lectiva.”

S’ha agraït a les entitats participants la seva implicació i se les ha convidat a centrar-se en els territoris on hi ha més necessitats.