L’esdeveniment, que tindrà lloc al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa” i a l’Ateneu Barcelonès, constarà de sis sessions presentades i moderades per Lluís Reales, periodista i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Així doncs, alguns d’aquests grans temes es troben dins dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides i tenen com a finalitat resoldre qüestions futures a través de la base científica que ofereixen les diverses disciplines. En aquestes 6 sessions, els experts parlaran sobre el canvi climàtic i el seu impacte en la salut humana; la seguretat alimentària i el dilema entre proximitat i globalització per eradicar la fam al món; les noves tecnologies i el cervell humà; les relacions laborals i el mercat de treball en el nou context econòmic; la necessitat de ciutats sostenibles que garanteixin el nivell de vida de les persones; i sobre els límits tècnics i ètics de la recerca en genètica, l’última sessió que tancarà el cicle.

Per més informació pots entrar a la web de l’Ateneu Barcelonès fent clic AQUÍ