Els mitjans de comunicació que es trobin dins les categories: premsa, radio, televisió i internet, han d’haver publicat i difós els treballs entre l’1 de novembre de 2015 i el 30 d’octubre de 2016. Els treballs, que han de girar entorn problemàtiques socials, s’han de presentar abans del 15 de novembre de 2016 al Registre General de l’Ajuntament de Barcelona o a qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà juntament amb la documentació especificada a les bases.

El jurat, que estarà format per les entitats del Consell Municipal del Benestar Social i per experts de la comunicació i del treball social, concedirà un premi de 5000 euros al guanyador de cada categoria i la possibilitat d’atorgar una menció especial de 1500 euros per a cada modalitat. Finalment, l’acte de lliurament del Premi Mitjans de Comunicació 2016 es farà públic el primer trimestre del 2017, data i lloc pendent de concretar.

Més informació