Durant l’acte, que va estar conduït pel periodista Jaume Barberà, es va presentar el documental “25 Anys del Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona”, un documental sobre el què ha estat i el què vol ser aquest Consell i que va comptar amb les intervencions d’algun dels seus protagonistes. També es va fer lectura del manifest elaborat pel propi Consell amb el que es suma a la crida realitzada per les Nacions Unides, amb motiu de la celebració de l’1 d’octubre com a Dia Internacional de les Persones Grans, per abordar les situacions de discriminació per raó d’edat que massa sovint pateixen les persones grans.

La celebració dels 25 Anys del CAGG es va cloure amb el lliurament de reconeixements a 25 persones grans que al llarg d’aquests 25 anys han estat protagonistes implicats. L’acte es va tancar amb la bufada col·lectiva de les espelmes d’un gran pastís commemoratiu.