En la sessió de treball del 25 d’octubre, aquest grup va comptar amb les ponències d’en Carlos Vives, Enric Pérez i Raúl Fontanella, director de Pressupostos i Política Fiscal i Oficina de Management i Pressupost Executiu respectivament. Els experts, van passar a explicar els continguts de la web d’Estratègia i Finances i  Pressupost Obert. A continuació, la Iolanda Fresnillo de la empresa Ekona, ens va presentar les dues proves pilot de pressupostos participatius a l’Eixample i a Gràcia. 

En la tercera sessió del 8 de novembre, aquest grup de treball va rebre la visita de l’expert Toni Mora, tècnic responsable de les OOFF, que va presentar les principals modificacions de les Ordenances Fiscals del 2017 respecte les vigents. En la segona part de la sessió, aquest grup va consensuar la ruta a seguir pel que fa a la metodologia de treball i la posada en marxa de noves alternatives per generar consens polític vers aquests temes.