Es va abordar la situació actual sobre la pròrroga del pressupost 2019, posant de manifest que és la primera vegada, que el Consell de Ciutat no ha pogut presentar un informe preceptiu, donat que no s’ha presentat cap proposta.

Posteriorment, el Grup Altaveu, format per 15 nois i noies, van presentar les conclusions de l’Agenda dels Infants i van establir un diàleg amb els i les presents.

A continuació, es van aprovar les dues propostes de medalla d’honor de la ciutat que aniran a càrrec de “Escola d’Adults de la Verneda” i l’altre a títol pòstum al Sr. “Joan Balañach Lloret”. Ambdues van ser aprovades per una àmplia majoria.

Finalment, es va presentar l’informe que va elaborar el grup de treball “Rellançar Barcelona” i es va obrir un interessant intercanvi d’opinions entre els i les presents.