Nova pàgina web

El nou disseny permet consultar de manera més pràctica tota la informació necessària del Consell: què fa, com s’estructura, cada quant es reuneix, a quins col·lectius s’adreça, etc.

Una de les millores és la inclusió d’un apartat de Vull participar-hi, on es fa entendre a qualsevol ciutadà o entitat de quina manera pot ser partícip del Consell de Ciutat.

També s’ha afegit l’apartat de Premsa que té com objectiu facilitar als mitjans de comunicació qualsevol material que pugui ser rellevant com poden ser imatges, logotips, notes de premsa, etc. El Consell de Ciutat posa al seu abast tota la informació necessària per a què els professionals de la comunicació puguin generar contingut i facilitar les publicacions.

El nou web dona un aire fresc, canviant i dinàmic. Es mantindrà en una constant actualització ja sigui amb l’elaboració de notícies rellevants explicant els últims moviments del Consell, agendant reunions al calendari que és consultable públicament i sobretot, renovant les informacions extretes de cada grup de treball.

Aprofitant el llançament web, Consell de Ciutat també ha decidit fer el llançament d’una nova xarxa social: Twitter. És aquí on es compartirà les noticies que es publiquin, on es difondrà tota l’activitat de manera més imminent i mitjançant imatges. Una nova eina que permetrà als ciutadans descobrir i conèixer Consell de Ciutat i comunicar amb d’altres institucions que formen part, o no del Consell.

Un pas endavant cap a la comunicació per al Consell de Ciutat.