Mesures Covid-19

Són moltes les notícies que veiem durant aquests dies sobre el COVID-19, són molts els consells que ens arriben per fer activitats, exercicis, lectures, cuinar… Tota aquesta informació ens arriba a través de la tecnologia, de les notícies televisives, de la ràdio o dels diaris. Tot i les següents distraccions i consells per estar actiu i bé durant aquests dies, tens clar què has de fer si tens símptomes o si et trobes malament?

Un 80% de les persones que estan infectades presenten els següents símptomes: febre, tos o sensació de dificultat per respirar. En casos més greus, la infecció pot causar diverses complicacions. Aquests casos però els trobem generalment en persones d’edat avançada o en persones que pateixen algun trastorn crònic com malalties cardiovascular, pulmonars o alteració a la immunitat.

L’Ajuntament de Barcelona ha creat la següent plataforma perquè tots els ciutadans estiguin ben informats de totes les novetats i què està passant. Però, què haig de fer si em trobo malament? Et deixem els consells que has de seguir aquí. A més d’iniciatives i projectes que s’estan tirant endavant des de casa.

Molta força i salut per a totes i tots.