Plenari Consell de Ciutat

El Consell de Ciutat es posiciona davant la greu crisi que s’està patint arran de la pandèmia mundial COVID19 i llança un manifest. S’engloben propostes i peticions dirigides a la ciutadania i administracions.

Un dels principals objectius és unir esforços i ser responsables, tant col·lectivament com individualment, per erradicar la COVID 19. Per aquest motiu, el Consell de Ciutat dona suport al Pacte per Barcelona i per a que es garanteixin els drets de totes els persones.

Demana a les administracions públiques que facin costat a la ciutadania, especialment als col·lectius més vulnerables, per tal de garantir els recursos sanitaris i socials necessaris, i a impulsar mesures per la reactivació econòmica.

Des del Consell de Ciutat es vol donar un especial agraïment a totes les persones que estan treballant als serveis essencials de manera incansable: sanitaris, equips d’emergència, serveis d’atenció social, etc. També a totes les persones voluntàries que ajuden a diferents nivells. I envia ànims a les persones que han superat la malaltia, i trasllada el suport i condol a totes les famílies que han perdut éssers estimats. Es proposa així, un Memorial ciutadà en el seu record.

El Consell de Ciutat encoratja a tothom a seguir lluitant.

Si vols llegir el manifest fes clic aquí.