Deixem enrere un 2020 diferent i especial, tot i això, no deixem de pensar en totes les situacions i moments positius que ens han anat arribant dia rere dia. El Consell de Ciutat és un projecte de participació ciutadana, que amb molta gent involucrada ha seguit treballant cada instant. Ens hem fet més forts davant les adversitats amb un objectiu molt clar: ser útils a la ciutat.   

Ens hem reinventat i innovat. L’any 2019 ja vam fer el primer pas cap a la digitalització incorporant votacions de manera electrònica en un entorn presencial. Enguany hem seguit lluitant perquè tota la feina que s’estava duent a terme no es veiés aturada davant d’un 2020 amb complicacions. Ens hem reinventat, hem treballat intensament i cada membre del Consell de Ciutat posat el seu empeny per seguir contribuint i avançant.

Totes les persones que formen part del Consell de Ciutat, s’han implicat per tirar endavant els projectes de ciutat. Hem estat col·laborant en aquells projectes que han sorgit en un moment de crisis sanitària mundial i que l’objectiu és la recuperació de tota la ciutadania com el Pacte per Barcelona o La Ciutat Proactiva. Hi ha grups de treball reflexionant sobre el comerç, la restauració i la hostaleria en aquest temps post-COVID, sobre l’emergència alimentària i el futur de l’alimentació sostenible, sobre el Pressupost municipal i les Ordenances Fiscals, sobre el Pla d’Acció Municipal i sobre com seguir millorant el Consell. Gràcies al Consell de Ciutat les persones poden opinar, tenen veu, poden defensar tot allò que desitgin i poden aportar les millores necessàries. És un espai on el debat i cada aportació són benvinguts. 

Volem agrair profundament a totes les persones del Consell de Ciutat. Millorar la ciutat és possible gràcies a totes i a tots  vosaltres, els que us heu involucrat en cada instant d’enguany. Encoratgem a tots els qui en formeu part perquè el 2021 vingui ple de projectes, d’il·lusions i d’objectius aconseguits col·lectivament.

Gràcies i més gràcies.