Sumem set dies consecutius de protestes a diverses ciutats espanyoles, per la vulneració dels drets fonamentals, com la llibertat d’expressió, arran de l’empresonament del raper lleidatà Pablo Hasél.

En primer lloc, la Comissió Permanent del Consell de Ciutat vol expressar la seva disconformitat amb la violència que això ha generat. D’altra banda, vol denunciar la  vulneració dels drets fonamentals, per aquest motiu, ha aprovat el següent manifest sobre la Llibertat d’expressió artística:

“La comissió permanent del Consell de Ciutat, el màxim òrgan consultiu i de participació de l’Ajuntament de Barcelona, rebutgem les actuacions judicials, legislatives i policials contra la llibertat d’expressió i demanem respecte pels drets democràtics. Manifestem la nostra solidaritat amb els i les artistes que creativament denuncien injustícies i donem el nostre suport a les persones que han vist vulnerats aquests drets fonamentals”.