El Consell de Ciutat està realitzant la renovació dels seus membres, i el passat 10 de març va ser el torn del sector ciutadà.

L’Ajuntament va organitzar una reunió informativa amb les persones que van respondre afirmativament a la invitació de formar part del Consell. Són persones que van ser escollides per atzar del Padró municipal. Aquests possibles futurs membres, van tenir l’ocasió de conèixer que és Consell de Ciutat, com s’organitza i quines són les tasques que es fan. Marc Serra, regidor de l’àrea, va donar la benvinguda, va resoldre dubtes i va conduir la reunió.

Van ser 41 veïns i veïnes que van assistir, tant virtualment com presencialment a la reunió informativa. A més, tres persones del sector ciutadà de l’actual mandat van traslladar totes les seves experiències i alguns “tips”.

Sara Sans, periodista de La Vanguardia, va fer la crònica del que va passar.

Clica aquí per conèixer-ho tot.