El pròxim dilluns 13 de desembre a les 18.00 hores, la Sala de plens del Districte de Sants Montjuïc acollirà el segon i últim plenari del Consell de Ciutat d’aquest 2021.

 

La trobada, que reuneix en un mateix espai als 115 membres del Consell de Ciutat i que estarà presidida pel regidor de Participació i Ciutadania, Marc Serra, és l’espai escollit per donar la benvinguda a les 15 noves entitats que han passat a formar part del Consell de Ciutat i agrair la tasca de les entitats que s’acomiaden.

Amb aquestes noves incorporacions es comença a posar punt final al procés de renovació d’aquest espai de representació cívica que es va engegar l’any passat, i que acabarà amb la renovació dels Consells Sectorials i Ciutadans que encara no ho han fet. 

 

Ordre del dia

D’altra banda, entre els temes a l’ordre del dia, destaca la presentació del dictamen que, des del Consell de Ciutat, s’ha elaborat en relació amb els pressupostos municipals i ordenances fiscals de l’any 2022 i que se sotmetrà a l’aprovació durant la sessió.

La trobada continuarà amb la presentació de la tasca realitzada aquests darrers mesos pel Grup de Treball Barcelona postpandèmia, que té com a objectiu conèixer i compartir amb l’equip de govern l’abast de la repercussió que ha generat la pandèmia de la covid-19 a la ciutat i, més especialment, als sectors econòmics de la restauració, l’hostaleria i el comerç.

Posteriorment, tenint en compte que el Plenari és l’espai on qualsevol membre d’aquest òrgan de representació pot participar i donar la seva opinió, també s’ha previst un debat sobre la Taula ciutadana per una nit cívica i segura en la qual hi haurà intervencions dels diferents sectors i grups municipals.

Finalment, es sotmetrà a aprovació l’adhesió a la declaració Institucional de suport i recolzament a la Palma, que inclou part de la proposta de manifest del Consell de Ciutat.