Durant la cita, que estarà presidida per l’alcaldessa, Ada Colau, es preveu per aprovar, entre altres, els darrers dictàmens treballats i noves propostes que els i les membres del Consell de Ciutat fan al govern municipal.

El plenari és l’únic espai de trobada del Consell de Ciutat en el que hi participen totes les persones que hi formen part: representants dels partits polítics del govern municipal, dels Consells Ciutadans de Districte, dels Consells Sectorials de Ciutat, d’algunes de les institucions més significatives de la ciutat, del Fitxer General d’Entitats Ciutadanes, persones de renom ciutadà, ciutadans i ciutadanes i el síndic de Greuges. 

En total estan convocades 117 persones a una cita que tindrà lloc el pròxim 25 d’abril a les 18h al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

Ordre del dia

Entre els punts més destacats de l’ordre del dia, trobem l’aprovació del dictamen elaborat pel grup de treball de la Barcelona postpandèmia, un recull de reflexions, propostes i recomanacions per copsar la complexitat del moment actual i suggerir línies de treball al govern municipal.

També s’aprovarà el dictamen presentat pel grup de treball Memòria del Consell de Ciutat 2021. Durant els darrers mesos les persones participants en aquest grup de treball han revisat les actuacions que s’han desenvolupat durant tot l’any, les han avaluat i han recollit els reptes per l’any següent.

Finalment, es sotmetrà a votació el manifest del Consell de Ciutat sobre la guerra a Ucraïna​ i la proposta d’acord del Consell de Ciutat al Consell Municipal de l’Ajuntament de Barcelona per garantir la continuïtat dels pressupostos participatius​.

Les places per assistir presencialment són limitades i s’atorgaran per estricte ordre de confirmació d’assistència. Podeu confirmar aquí. Les persones membres que no puguin assistir-hi rebran un enllaç per connectar-se.