El Departament de Benestar Social i Família, a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, ha convocat el XXI Premi Voluntariat per a l’any 2014. El Premi Voluntariat es torna a convocar, però amb bases totalment diferents a les que s’havien publicat fins ara. Les noves bases tenen un caràcter estable, i és la convocatòria anual la que indicarà quin serà l’objecte dels projectes que cal presentar per a cada any.

Pel que fa als requisits, només poden presentar-s’hi les entitats inscrites al Cens d’entitats del voluntariat a la data de publicació de la convocatòria, a més de complir la resta de requisits que s’especifiquen en les bases generals.

El termini de presentació de les sol·licituds s’acaba el 30 de setembre de 2014, mentre que el termini d’execució dels projectes és l’any 2015.

El Jurat farà públic el veredicte en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat d’enguany. El projecte guanyador serà guardonat amb 10.000 euros.