Les universitats públiques catalanes han mantingut la seva producció científica malgrat la reducció de recursos econòmics per a R+D, segons l’Informe d’Indicadors de Recerca i Innovació 2014 elaborat per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), que s’ha presentat avui divendres, 12 de desembre, a l’edifici històric de la UB. L’estudi assenyala que els fons competitius i no competitius per investigar s’han reduït un 19% (de 277 a 224 milions d’euros), mentre les universitats continuen aglutinant més de la meitat de la producció científica de Catalunya.

A l’acte de presentació han participat Roberto Fernández, president de l’ACUP i rector de la Universitat de Lleida; Enric Fossas, vicepresident de l’ACUP i rector de la Universitat Politècnica de Catalunya; i Antoni Castellà, secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat.

Més informació: http://www.upc.edu