Aquesta tercera edició ha transformat cada localitat del Gran Teatre del Liceu en oportunitats educatives per al nens i nenes del Casal dels Infants.

Ambaixador del Casal i compromès des de fa quatre anys amb la organització, Ferran Adrià ha destacat que “Actes com aquest serveixen perquè la gent prengui consciència que cal treballar per la igualtat d’oportunitats. El Casal és una entitat que hauria de ser un mirall per altres entitats. Hem de ser solidaris durant tot l’any i no només en aquests moments“.

Per ser voluntari del Casal dels Infants calen dos requisits: ser major d’edat i disposar com a mínim d’una setmana durant els mesos de juliol i agost.

El Casal dels Infants ha fet una crida per trobar 500 persones que vulguin col·laborar en el desenvolupament de la campanya d’estiu destinada als nens i nenes. La tasca que han de realitzar és donar suport a les activitats: excursions, activitats d’oci, acompanyament dels diferents grups d’infants a la piscina o la platja i tasques de reforç escolar.

Totes les persones que es presentin per a aquest voluntariat han de ser majors d’edat. Els torns s’establiran segons la disponibilitat, però es demana que la col·laboració sigui com a mínim d’una setmana. El Casal dels Infants fa més de 30 anys que dóna suport a infants de Barcelona i d’altres punts de Catalunya.