El President de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca i l’alcaldessa, Ada Colau han signat avui un conveni de col·laboració per a la promoció d’activitats i projectes de dinamització que afavoreixin el desenvolupament del comerç urbà de la ciutat. La Fundació rebrà una subvenció de 385.000 euros per al seu Pla d’Actuació 2015 que destinarà a projectes i programes com l’Indicador de Comerç Barcelona (IcoB), BCN Moda al Carrer, Vitrines d’Europe, el Defensor del Client o la campanya nadalenca, “Avui comença Nadal”, entre altres.

Durant aquesta trobada, els representants dels 16 Eixos Comercials de la Fundació – Carrer de Sants, Cor d’Horta i Mercat, Cor Eixample, Creu Coberta, Eix Clot, Eix Comercial Gran de Gràcia, Eix Comercial Sant Gervasi, Eix Comercial del Raval, Eix Maragall, Eix Sagrada Família, L’Eix de Sant Andreu, Nou Barris Centre Comercial, Sant Antoni Comerç, Sant Martí Eix Comercial, Sants-Les Corts Eix Comercial i Sarrià Eix Comercial- han aprofitat per comentar amb l’alcaldessa la situació actual del comerç de la ciutat.