Aquest mes de febrer Albert Claret, president del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i Vicepresident Primer del Consell de Ciutat ha presentat el seu primer llibre, que porta per títol Tot el poder als joves.

És un llibre de reflexió política des de la mirada dels joves en que entre les moltes aportacions interessants podríem destacar aquesta que diu: ‘La joventut ha estat un autèntic camp de proves pel que fa a la desregulació i l’aplicació de condicions de precarietat en les relacions laborals‘.

L’autor dona un toc d’atenció a la societat per haver tolerat la precarietat dels joves amb l’excusa de que era transitori, ara els no tan joves continuen precaritzats i sectors de treballadors madurs comencen a patir la precarietat. 

La presentació del llibre va comptar amb al presencia de Joan Subirats, prologuista del llibre i de l’editor d’Edicions Els Llums.