Aquest any la Mostra estarà orientada a celebrar la Capitalitat Europea del Voluntariat que està exercint la ciutat de Barcelona durant tot el 2014. Aquest fet fa palès el bon moment que viu el voluntariat i l’associacionisme a Barcelona i Catalunya.

Així mateix, també es retrà un homenatge singular a dues entitats que celebren el seu aniversari, com són la Federació Catalana de Voluntariat (integrada per 272 entitats que promouen el voluntariat), que fa 25 anys, i la Fundació Comtal, que en fa 20 i que treballa en activitats educatives per a infants en risc d’exclusió social.

Enguany s’estrenarà el Fas’t Mostra Associacions, una activitat en la que s’oferirà a les associacions de la ciutat la possibilitat de presentar en un minut la seva associació o activitat i projectes associatius i de voluntariat a través d’un format dinàmic i atractiu.

El Fas’t Mostra es durà a terme els mateixos dies de la Mostra, de les 18 a les 19 hores, a l’estand de Torre Jussana prèvia inscripció que tindrà com a data límit el 15 de setembre.

La cloenda de la Mostra consistirà en “La Xarxa Humana”, una creació de la Fura dels Baus, que formarà una xarxa humana de 30 metres d’alçada que simbolitzarà el voluntariat, la participació i el treball en xarxa.

Més informació: www.mostrabcn.cat