A la nostra societat, el coneixement i l’educació són eixos bàsics per al desenvolupament i la inclusió social. Per això l’Administració local, com a líder dels objectius estratègics territorials, projecta sobre l’educació una mirada àmplia, més enllà de l’escola, una mirada sustentada en la idea de ciutat educadora, en la qual l’educació esdevé un instrument, motor o palanca per al desenvolupament personal i col·lectiu, la inclusió social i la millora de la convivència i de la solidaritat.

La cerimònia inaugural se celebrarà el dia 13 de novembre, a les onze del matí, a la sala d’Actes del Palau de Congressos de Barcelona, recinte Montjuïc de Fira de Barcelona (Av. Reina Maria Cristina, s/n).

A continuació, tindrà lloc una conferència a càrrec del Dr. Pablo Gentili, doctor en Educació per la Universitat de Buenos Aires.

Més informació a http://www.bcn.cat/iaec2014