El nou calendari es configura en base a la llei catalana d’horaris comercials i de mesures per a determinades activitats de promoció. La novetat respecte els festius definits pel 2014 recau en l’accent que es posarà l’any vinent en les dates nadalenques i el consum intern. Per aquest motiu, el Govern municipal i els comerciants han pres la determinació d’ubicar els dos festius que la Generalitat cedeix als ajuntaments al 29 de novembre, l’inici de la campanya de Nadal, i el 13 de desembre, un dels diumenges previs a les festes. En paral·lel, es consoliden els festius que determina el govern autonòmic català.

Cal destacar també que de cara a l’any 2015 es manté l’obertura de comerços tots els diumenges de juliol, agost i la primera quinzena de setembre en un horari fixat des de les 10.00 fins a les 18.00 hores i en una zona delimitada.

S’ha comptat amb el suport de la Fundació Barcelona Comerç, la Confederació de Comerç de Catalunya, PIMEC Comerç, el Consell de Gremis, Barcelona Oberta, el Consell Empreses Distribuïdores Alimentació Catalunya (CEDAC), l’Associació Nacional de Grans Superfícies Comercials, l’Associació Catalana de Supermercats i Distribuïdors i Comertia.