La presentació tindrà lloc el proper dia 7 de setembre de 2016, de 18:00h a 21:00h, al Casal de Joves Palau Alós. A l’acte, acudiran la Regidora de Participació i Territori, Gala Pin i la Comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Lola López Fernández.

Les eines emprades pel diagnòstic han sigut dades estadístiques, textos teòrics, i, ni més ni menys, que 64 entrevistes realitzades a tots els districtes de la ciutat comtal.

Un resum del treball, recull les característiques de les dones llatinoamericanes a Barcelona i la seva distribució en xifres per districtes, cal afegir, que un dels principals aspectes que aborda és el de la representació d’aquest col·lectiu en òrgans de participació política i altres espais informals. D’altra banda, aquest també aporta un llistat de recomanacions per tal d’incrementar la participació de les dones llatinoamericanes migrades a Barcelona.