Coincidint amb els actes de celebració dels vint anys del Consell i la publicació d’una nova pàgina web, a partir del proper mes de juny el Consell de Ciutat comptarà amb un nou canal de comunicació per tal que aquelles persones que vulguin, puguin estar al dia de l’actualitat d’aquest espai que s’ha consolidat com un ens de referència en el debat entre ciutadania i govern.

Es tracta de la publicació d’un butlletí que s’enviarà mensualment als seus subscriptors i subscriptores i que permetrà conèixer els principals temes de ciutat que s’estan tractant en el si del Consell, així com les recomanacions que es fan arribar al govern municipal.

Més concretament, la newsletter comptarà amb noticies d’actualitat, entrevistes amb els principals protagonistes, continguts diversos per entendre com s’estructura el Consell,  així com els principals acords presos en els diferents grups de treball, la Comissió Permanent i el Plenari del Consell. A més a més, serà una eina útil per estar al dia de l’agenda interna del Consell així com de futurs esdeveniments. 

Tot i que el butlletí no es començarà a enviar fins al proper mes de juny, totes les persones que vulguin inscriure’s ja ho poden fer a través d’aquest formulari.

Subscriu-te al bulletí del Consell de Ciutat